Groepen

De accommodatie beschikt over 6 slaapkamers + 2 chalets (totaal 23 slaapplaatsen) met eigen sanitair (douche, toilet en wastafel, haardroger) . Ze zijn voorzien van een bureau, flatscreen-tv, gratis WIFI en centrale verwarming met uitzicht op een prachtige bloementuin. Er is een gemeenschappelijke huiskamer (50m2) met smart t.v., blu-ray speler, wifi, airco en uitzicht op de paardenstal.

De keuken is goed uitgerust en van alle gemakken voorzien ( 5 pits gasfornuis met oven, snelle professionele afwasmachine, grote koel-vries combinatie een, magnetron, koffiemachine, waterkoker, jus de orange pers en overige uitrusting) Bij deze keuken is ook een eetkamer + aansluitend terras.

In de tuin is een buitenkeuken met overkapping en terrasverwarming. Hier kunt u heel goed barbecueën, wokken, vis bakken of vis roken; ook als het weer iets “minder” is. Deze is ook voorzien van koelkast. Er is ook jeu de boules baantje, tafel tennis tafel en er zijn ook zonne-stoelen aanwezig.

Rondom de boerderij bevindt zich een grote tuin ( 1 ha), vijver met goudvissen, verschillende wandelpaden en terrassen als ook een pluimvee ren. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voorhanden op eigen terrein .Voor de kinderen is er een voetbalveldje, speeltuin (grote trampoline met net, glijbaan, schommels, wip, zandbak, piratenschip, skelters ) en zij kunnen eventueel gratis pony rijden onder begeleiding. De boerderij is geheel vrijstaand met op 3 km afstand dorpen met winkels, restaurants, zwembad etc.