Gästebuch

   Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

    
    
    
    
    
    
   Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
   Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
   Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
   We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
   7 Einträge
   Fam v.d. Heijden schrieb am 7 August 2021 um 20:47
   Juli 2021 Een betere accommodatie voor een familiereünie kun je je niet wensen. We hebben hier 4 nachten doorgebracht met 8 volwassenen en 4 kinderen. Heerlijke bedden, goed geoutilleerde keuken, een geweldige buitenkeuken met BBQ en een buitenruimte waar de kinderen hun hart konden ophalen. Mede dankzij de uiterst vriendelijke en hulpvaardige eigenaren hebben wij een fantastisch weekend gehad in De Nieuwe Tijd
   Peep Megens aus Best schrieb am 9 Mai 2021 um 15:19
   Geweldige locatie, prachtige stijlvolle en sfeervolle kamers, goede bedden, fijne douche, super ontbijt, en vooral een geweldige enthousiaste, leuke gastvrouw en gastheer, dankzij hun tips vandaag nog n hele mooie toeristische dag gehad.
   Fam. Liedorp /Visser schrieb am 4 Mai 2021 um 16:05
   April/Mei 2021 We waren de eerste na een lange stop die er was vanwege Corona. Wat hebben we geboft dat het nu weer kon en wat hebben we genoten. Alles was top. Wat fijn dat de kinderen nog konden paardrijden! Heel hartelijk dank voor alles, de gastvrijheid en de leuke accommodatie. Liefs Fam. Liedorp / Visser.
   janhagen schrieb am 30 August 2020 um 14:23
   De kamers zijn in stijl ingericht en zéér schoon (kan menig hotel een voorbeeld aan nemen). Goede matrassen, dat vonden zelfs de twee meereizende hernia-patiënten. Ook de gemeenschappelijke ruimtes zijn sfeervol ingericht. Mooie tuin met goed uitgeruste buitenkeuken, BBQ, blokhut en speeltoestellen.
   Sanders - Verplankce schrieb am 12 März 2020 um 21:26
   Het was een plezante week. Een goede ontvangst gezellig samen zijn met de kok en de ganse familie. Een aanrader om het adres door te geven. Dank voor het verblijf. de groep Ichtegem
   F. Prink schrieb am 23 Oktober 2019 um 08:43
   Buiten verschillende zitjes met allerlei soorten stoelen om lekker te zitten. Mooie buitenkeuken met veranda met gasverwarmers en een vuurkorf om gezellig bij het vuur te zitten. Leuke speelplek voor kinderen. De eigenaren zijn vriendelijk, behulpzaam en helemaal niet moeilijk als het s' avonds laat ook nog gezellig is. Een echte aanrader deze accomodatie!
   Ben en Anneke schrieb am 7 April 2019 um 07:58
   Middenin het platteland, tussen de bloeiende bollenvelden ligt de boerderij. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaars.