Kamers

De boerderij beschikt over 6 slaapkamers + 2 chalets voor 23 personen, met eigen sanitair..

Excursies

Er zijn 7 excursieprogramma's waarin we de volgende dorpen en steden aandoen:

Gastenboek

In ons gastenboek kunt u de meningen van onze gasten lezen, of zelf een berichtje achterlaten!

Gastenboek

In onderstaand gastenboek kunt u ervaringen van onze gasten lezen. U kunt ook zelf een berichtje achterlaten!

Plaats een bericht

Geplaatst door: Fiona Pronk
op 19-09-2016

Vriendenweekend met 16 personen was een groot succes. Mooie, schone, ruime accomodatie. Alles wat je kunt bedenken, heb je tot je beschikking. Voldoende stoelen om heerlijk buiten te zitten, een prachtige buitenplaats met buitenkeuken en een fijne plek voor het maken van een gezellig vuurtje. De binnenkeuken is volledig uitgerust met een handige vaatwasser die in twee minuten klaar is. Gustave en Jacob zijn heel vriendelijk en helemaal niet moeilijk als het ook 's avonds laat nog gezellig is.


Geplaatst door: Vriendengroep 't Veld - Yvon Groen
op 05-09-2016

Vriendenweekend 2016 Met 18 personen een vriendenweekend vieren, dat is zeker gelukt. Wat een fantastische locatie voor grote groepen. Heel gastvrij en alles lekker schoon. Een hele ruime accommodatie met grote tuin, mooie veranda met alles erop en eraan qua bbq en visbakken.In 1 woord geweldig en zeker een aanrader.


Geplaatst door: Michael
op 31-05-2016

Wij hebben (17 volwassenen) een buitengewoon aangenaam verblijf gehad in Slootdorp. Het weer was prachtig en we hebben tot diep in de nacht buiten op het terras kunnen zitten. De boodschappen voor het weekend hadden we besteld via de webwinkel http://www.deen.nl/. Groot was onze blijdschap toen we vrijdagavond arriveerden en toen bleek dat alle bederfelijke producten (en het bier) door onze gastvrouw/heer waren koud gezet. Zelden van zo'n fijne groepsaccommodatie gebruik gemaakt.


Geplaatst door: radarkompas.nl
op 15-05-2016

Was zeker voor herhaling vatbaar! :)


Geplaatst door: lenny van de Wouw
op 11-05-2016

Een weekend weg met z'n alle, heerlijk. Dat werd het ook. De temperatuur was koud, maar het onthaal was warm, gastvrij. Alles perfect in orde. Schoon en ruim van opzet. Alles was aanwezig. Wat een luxe. We hebben genoten. Vrijheid en gezelligheid. Voor herhaling vatbaar. Gaat ook zeker gebeuren. Tot gauw.